maanantai 14. marraskuuta 2011

Rankka viikonloppu

Urpolla oli erittäin rankka viikonloppu, kun Nova oli meillä. Jostain syystä Urpo pelkäsi Novaa todella paljon eikä uskaltanut liikkua kodissamme lainkaan. Ulkona ei ollut mitään ongelmaa, siellä pojat leikkivät ihan kiltisti keskenään.

121120112968
Kaikki lelut oli laitettu pois riitojen välttämiseksi, joten Urpo tarttui piikkimattoon, kun olimme lähdössä aamulenkille. Tyhjin suin kun ei voi lähteä!

Lauantaina olimme käymässä Bertan luona Halikossa. Urpo pääsi vähän hommiinkin, sillä kyseisessä niemennokassa on paljon fasaaneja, joita isäntä vei hänet katsomaan. Hän löysikin muutaman linnun ja sai hienon seisonnan.

121120112975
Bertta ja Nova tutkivat paikkoja rannassa sillä aikaa, kun Urpo oli hakemassa Nalle Wahlroosin istuttamia fasaaneja.

Urpon pelko paheni koko ajan Novan vierailun aikana. Lopulta tilanne oli se, ettei Urpo voinut tulla sisälle lainkaan, kun tulimme lenkiltä. Hän jäi käytävään lymyilemään, vaikka Nova oli laitettu makuuhuoneen puolelle karanteeniin. Urpo uskalsi hädin tuskin namin avulla hiippailla omalle paikalleen.

131120112992
(Kameran linssissä oli koko viikonlopun jotain rähmää.)

Ulkona ja kylässä kaikki sujui kuitenkin hyvin. Bertan kotona Urpo liikkui ilman mitään pelkotiloja ja uskalsi syödäkin, tosin Bertta ja Nova olivat sillä aikaa ulkona.

121120112971
Bertta hyvin majesteettisena omassa kodissaan

Tänään menemme käymään Novan luona. Saa nähdä miten Urpo reagoi siihen. Viimeksi hän ainakin pelkäsi aika lailla, vaikkei Nova tehnyt muuta kuin haukkui kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti