keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Saksanseisojien kesken

Untitled

Urpo sai muutamaksi päiväksi vieraakseen karkkariseisoja Moukun, johon Urpo tutustui jo viime syksynä. Vuosi sitten pojat olivat hyvää pataa, mutta kesäisten tapahtumien vuoksi he ovat tänä syksynä koko ajan tiukan valvonnan alla, vaikka mitään rähinää ei ainakaan toistaiseksi ole ollut. Molemmat ovat kuitenkin melkoisia luupäitä, joten varovaisuus on paikallaan ikäerosta huolimatta (Moukari on Urpoa melkein tasan kuusi vuotta vanhempi).

Untitled

Seisojapojat ovat metsästäneet ahkerasti isäntiensä kanssa. Valitettavasti Kemijärven ja Posion maastoissa on hyvin vähän lintuja tänä vuonna, joten saalis on jäänyt laihaksi. Urpo on tällä viikolla saanut yhden teeren, mutta suurempi "saalis" onkin se, että hän on oppinut tiedottamaan! Isäntä on jo kahdesti päässyt koppelon jäljille Urpon tiedotuksesta.

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että Urpo on oppinut tiedottamaan.:) Onko ihan spontaanisti alkanut vai opetettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaanhan me sitä yritetty opettaa ruuan avulla, mutta oppiminen on tainnut tapahtua ihan itsestään. Urpo ei olekaan mikään urpo!

   Poista
 2. Kyllä Urpon kelpaa kun saa noin paljon metsästellä Lapin lintumailla!

  T: yksi kateellinen Cara, sairaslomalainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urpo saa kyllä olla onnellinen, että isäntä säästää aina kaikki kesälomapäivät syksylle! Toivottavasti Carakin pääsee pian hommiin.

   Poista