perjantai 2. kesäkuuta 2023

Tutkimuksessa

Kärsä pääsi tänään viimein näyttämään suutaan eläinlääkärille. Ensimmäisen vilkaisun jälkeen eläinlääkäri totesi, ettei suusta löydy mitään, mikä selittäisi apeuden ja kuolaamisen, joten Kärsältä otettiin verikoe. Sitä varten hoitaja laittoi varmuuden vuoksi kuonokopan. Kärsä-raukka pakitti hoitotasolla ihan seinään asti ja meinasi pudota lattialle, mutta kyllä hän kuitenkin antoi ottaa verinäytteen ihan kiltisti.

Untitled

Verikokeiden tuloksien valmistuttua eläinlääkäri tuli ilmoittamaan, ettei niissä ole mitään hälyttävää. Sitten lääkäri päätti katsoa Kärsän suuhun vielä kerran ja silloin näkyikin ihan takimmaisena suussa verinen ien ja hammas. Ei ihmekään, ettei emäntä ollut huomannut sitä, kun ei meinannut eläinlääkärikään!

Sitten alkoi kauhea selvittely, että milloin hampaan pääsisi poistamaan. Ensin vastaanottohoitaja sanoi, että ensimmäinen vapaa aika on heinäkuun puolivälissä! Kärsä ei kyllä mitenkään voi odottaa niin pitkään tulehtuneen hampaan kanssa, joten eläinlääkäri totesi voivansa mahduttaa Kärsän aikatauluunsa jo ensi viikolla. Tiistaina on sitten seuraava koitos.

Kärsä sai tänään mukaan antibioottikuurin sekä kipulääkettä, joilla vointi toivon mukaan kohenee nopeasti. Kaiken lisäksi Kärsä oksenteli ja ripuloi viime yönä olohuoneen lattian täyteen, mutta nyt vatsa sentään näyttää rauhoittuneen jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti