tiistai 6. kesäkuuta 2023

Toimenpidepäivä

Kärsällä oli tänään suun operaatio. Emäntä vei Kärsän eläinlääkäriin ja odotti niin kauan, että Kärsä vaipui uneen. Siinä kyllä kesrti ja kesti eikä Kärsä meinannut millään mennä maate. Jalat meinasivat lähteä alta koko ajan, mutta aina Kärsä vain nousi uudestaan ja uudestaan pystyyn. Lopulta emäntä melkein makasi lattialle valmiina ottamaan Kärsän vastaan, ettei hän mätkähtäisi lattialle koko painollaan.

Untitled

Reilun tunnin kuluttua eläinlääkäri soitti ja kertoi, ettei hammasta poistettukaan, koska Kärsällä oli vain jäänyt tikku hampaiden väliin jumiin ja oli kai osittain porautunut ikeneen aiheuttaen tulehduksen. Se oli kyllä helpottava uutinen, sillä nyt toipuminen on varmasti nopeampaa kuin hampaanpoiston jälkeen.

Emäntä oli sopinut eläinlääkäriaseman kanssa, että Kärsä haetaan kotiin illemmalla, koska emännällä oli erittäin tärkeä meno, jota ei voinut perua eikä siirtää. Eläinlääkäriasemalla vakuuteltiin moneen kertaan, että se sopii hyvin kunhan Kärsä noudetaan ennen sulkemisaikaa. Sitten kuitenkin reilu tunti operaation päättymisen jälkeen sieltä soitettiin, että Kärsä on heräilemässä niin äänekkäästi, että muut potilaat ja henkilökunta kärsivät melusta. Kärsä olisi haettava pois niin pian kuin mahdollista. Onneksi ukki pääsi hakemaan Kärsän heti, koska emäntä ei olisi mitenkään päässyt.

Untitled

Kotona Kärsä-raukka oli varmasti pahoinvoiva, sillä hän pilkki keskellä olohuonetta eikä suostunut menemään makuulle. Vähän jopa pelotti, että koirille tulee tappelu, koska Urpo tunki patjalle samaan aikaan, kun emäntä yritti saada Kärsää sinne makaamaan. Kärsä ei ollut lainkaan oma itsensä.



Lopulta Kärsä suostui menemään sohvalle ja sai peiton ylleen, ettei tulisi vilu.

Untitled

Kauheaa nähdä Kärsä tällaisena, mutta onneksi kyseessä on ohimenevä vaiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti