perjantai 6. maaliskuuta 2020

Perjantaitreffit

Urpolla ja Kärsällä oli tänään treffit Moona-karkkarin kanssa. Mukana oli tällä kertaa myös Moonan "veli" Rudy, joka ei ole aikaisemmin päässyt mukaan, ettei uroksien välille tulisi jännitteitä. Nyt kuitenkin rohkenimme lähteä porukalla, koska Moonan kanssa on mennyt niin kivasti aiemmilla kerroilla. Koirat kulkevat joka tapauksessa remmissä omilla puolillaan eivätkä lenkin aikana juuri huomaa toisiaan.

20200306_120348

Heti alkuun Urpo ja Kärsä saivat moikata Moonaa parkkipaikalla, minkä jälkeen he menivät vähän matkan päähän odottamaan. Sillä välin Rudy pääsi pois autosta ja lähti Moonan kanssa vaivihkaa kävelemään Urpon ja Kärsän perässä. Kärsä vilkuili vähän väliä taaksepäin, mutta Urpo ei välttänyt Rudyn läsnäolosta.

20200306_120632

Lenkki meni tosi hyvin siten, että Urpo ja Kärsä kulkivat edellä ja Moona ja Rudy perässä, jolloin urokset eivät joutuneet kohtaamaan toisiaan missään vaiheessa kasvotusten. Samaan kuvaan heitä ei sentään laitettu, joten Rudy sai poseerata kameroille omalla vuorollaan.

20200306_115453(0)

Olimme taas Maarian altaalla paremmalla onnella kuin viimeksi. Tällä kertaa oikea reitti löytyi aika vaivattomasti, koska päivänvaloa oli noin tuhat kertaa enemmän. Reitti oli paikoin todella kurainen ja liukaskin, joten kumisaappaat olisivat olleet parempi valinta kuin vaelluskengät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti