tiistai 11. lokakuuta 2016

Voihan kettu!

2016-10-11_05-00-02

Eräänä päivänä lenkillä ollessamme metsästä tupsahti kettu tielle. Se ei huomannut meitä, vaan jäi istumaan keskelle tietä. Koirat tietysti huomasivat sen, mutta he olivat aivan hiljaa ja liikkumatta kunnes kettu huomasi meidät ja lähti liikkeelle. Siitä aiheutui pieni hässäkkä, kun koirat riuhtoivat ketun perään ja kaiken lisäksi vastaan tuli auto. Terkkuja vaan autoilijalle, jos satut lukemaan!

2 kommenttia:

  1. Miten Urpon ja Kärsän saa hanskaan tuollaisissa intoilutilanteissa? Mulla hihnan päässä on vain yksi koira ja tuntuu että siinäkin on joskus pitelemistä, etten tulisi aurana perässä. Perustotteleivaisuudestahan se tietty on kiinni. Tuntuu vaan, että ne korvat tahtoo tippua päästä aina juuri silloin kun niitä eniten tarvitsisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiset tilanteet vaatii raakaa voimaa. Vaikeaa se kyllä on, kun koirat painaa yhteensä enemmän kuin taluttaja... Ennakointi on tärkeää, koska silloin kun joku kettu tai kissa pääsee yllättämään, niin se on helposti menoa. Urpolla ja Kärsällä on muutenkin korjattavaa remmikäyttäytymisessä.

      Poista