perjantai 8. kesäkuuta 2012

Uintipäivä

Viikon ainoa vapaapäivä ei olisi voinut sattua parempaan kohtaan - tänään on ainakin tähän asti viikon lämpimin ja aurinkoisin päivä! Siispä suuntasimme Urpon kanssa Uittamolle uimaan.

Untitled

Untitled

Urpo juoksi suoraan mereen heti, kun hän pääsi vapaaksi remmistä rannassa. Aiemmin hänelle on pitänyt heittää jotain, mutta tänään oli ilmeisesti niin kuuma, ettei hän malttanut odottaa. Tänään olikin niin lämmin, ettemme Urpon kanssa kaipaa yhtään lämpimämpää ilmaa.

Teimme hieman noutoharjoituksia, jotka menivät vaihtelevalla menestyksellä. Urpo lähti aina innokkaasti hakemaan damia, mutta palauttaminen ei oikein ottanut sujuakseen. Hän nousi vedestä dami suussa ja lähti sitten kikkailemaan sen kanssa omin päin heinikkoon. Häntä sai välillä komentaa tiukastikin ennen kuin damin tuominen emännälle alkoi kiinnostaa. Muutaman onnistuneen noudon jälkeen pistimme pillit pussiin ja jatkoimme matkaa.

Untitled

Uimisesta huolimatta Urpolla oli todella kuuma koko päivän. Ulkona hän läähätti jatkuvasti niin paljon, että hän olisi voinut vaikka perustaa oman läähätyslinjan ja tienata perheelle leivän pöytään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti