lauantai 1. lokakuuta 2011

Vihdoin kotonaUrpo on kotona, ihanaa! Hän sai pienen kohtauksen hypätessään autosta ulos ja nähdessään emännän kotipihalla. No, kohtaus taisi kyllä olla molemminpuoleinen. Isäntä jäi vielä Keski-Suomeen hirvimetsälle, mutta onneksi Urpolle järjestyi oma autonkuljettaja loppumatkalle.


Oma rakas luu odotti häntä kotona

Lähdimme heti ulkoilemaan, sillä Urpohan on istunut autossa koko päivän. Voi kauhistuksen kanahäkki sitä remmikäyttäytymistä! Kyllä huomaa, ettei hän ole kolmeen viikkoon kulkenut milliäkään remmissä. Pantakin oli jäänyt johonkin matkan varrelle, joten jouduimme ottamaan käyttöön vanhan pannan. Nyt tuntuu siltä, että täytyy aloittaa remmitreenit melkein alusta. Urpo sinkoilee sinne tänne ja vetää kuin viimeistä päivää, varsinkin jos jossain näkyy toinen koira.


Näin komea hänestä on tullut loman aikana

Nappulat olivat päässeet loppumaan reissun aikana eikä niitä enää saa tähän aikaan päivästä, joten Urpo joutuu selviytymään riisillä ja jauhelihalla vähän aikaa. Ruokahalu on ainakin kohdillaan, mutta yhtään ylimääräistä hänelle ei ole päässyt kertymään. Hän on melko hoikka, ja lihakset ovat kasvaneet. Jännä huomata, että myös pallit ovat kasvaneet sen verran isoiksi, että ne näkyvät nyt selvästi. Ennen aika moni luuli Urpoa nartuksi, mutta sitä ongelmaa ei pitäisi enää olla.

Loppuun pari kuvaa ensimmäisiltä reissupäiviltä:


Ensimmäisenä metsästyspäivänä


Ensimmäisten päivien saalista + kaveri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti