perjantai 14. lokakuuta 2011

Sohvaperuna

Urpo on nykyään iltaisin varsinainen sohvaperuna. Kaikki alkoi siitä, että Urpo kiipesi pikku hiljaa, tassu kerrallaan isäntäväen väliin sohvalle, emmekä tohtineet potkia häntä pois. Ihan alun perinhän meillä oli voimassa totaalikielto, mutta Urpo onnistui vakuuttamaan meidät siitä, että hän voi olla sohvalla meidän seurana.

111020112774
Tekno-koira läppärien ja kaukosäätimien seassa

Urpo ei pyri sohvalle omin päin, ainoastaan isäntäväen seuraksi. Hän oli tiistaina yksin kotona koko päivän, mutta hän ei ollut käynyt sohvalla - sen todisti lakana, jolle ei ollut päivän aikana ilmestynyt yhtään kuoppaa eikä muutakaan jälkeä. Yöt hän viettää myös omalla patjalla.

141020112815

Sohvalla makoilu on nyt viikon verran pannassa, kun Roope tuli hoitoon meille. Emme halua kahta koiraa sohvallemme viemään kaiken tilan, joten tasapuolisuuden vuoksi kumpikin saa pysytellä poissa sohvalta.

141020112816

Roope on valtavan energinen, joten luvassa on vauhdikas viikko. Urpolla olisi ollut tiedossa teeripassi huomisaamuna, mutta tassuhaavan vuoksi hän ei pääse mukaan. Hänen olisi pitänyt lähteä ensi viikon viikonloppuna kanalintujahtiin Ilomantsiin, mutta sekin jäänee nyt väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti