perjantai 21. lokakuuta 2011

Tossumuotia

Urpo on nyt joutunut perehtymään tossujen maailmaan viimeisen viikon aikana, kun polkuanturaan tuli haava. Mikään tossu ei ole osoittautunut Urpon kestäväksi.

151020112819

Eräänä päivänä hän odotti muutaman minuutin lähikaupan ulkopuolella, kun emäntä kävi ostoksilla. Sillä aikaa hän oli käärinyt tossun varren trendikkäästi rullalle.

151020112818

Kotona ilmastointiteipillä sidottu sukka saa öisin kyytiä, kun Urpo riisuu sen tassustaan. Hän ei selvästikään pidä sitä kovin hyvännäköisenä.

Vammasta huolimatta Urpo lähti eilen työmatkalle eli kanalintujahtiin Ilomantsiin isännän kanssa. Hän palaa kotiin sunnuntaina, jolloin Roope-hoidokki onkin jo lähtenyt takaisin kotiinsa, joten Urposta tulee jälleen ainoa koira. Hän on ollut hieman mustasukkainen Roopen saamasta huomiosta, emme olisi saaneet silittää toista koiraa hänen nähden. Muuten koirien välillä ei ollut ongelmia. Pelkäsimme etukäteen, että koko Roopen hoitoaika on pelkkää painimista, mutta pojat eivät olekaan oikein välittäneet toisistaan. Urpo on tainnut kasvaa Roopesta sen verran ohi, ettei leikki enää oikein suju.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti