tiistai 18. lokakuuta 2011

Isojen kanssa

Kävimme tänään Raisiossa lenkillä isojen kavereitten kanssa: Villan, Rekun ja Bertan. Villa ja Urpo painivat taas villeinä. 8-vuotias Bertta-schäferi jaksoi hetken aikaa olla mukana juonessa, mutta sitten häneltä loppui mielenkiinto. Rekku sen sijaan ei ryhtynyt leikkiin lainkaan. Hän oli enemmän kiinnostunut kepeistä.

181020112831
Saimme koirat poseeraamaan nätisti Haunisten altaan reunalla.

181020112837
Kun vapautimme koirat, kaikki ampaisivat hakemaan herkkupalkintoja. Ainoastaan Rekku jäi vielä paikoilleen, ei kylläkään pitkäksi aikaa. Rekku on herkkusuiden ykkönen!

181020112843
Bertta rypi jokaikisessa mutaisessa paikassa ja joutui lopuksi pesulle.

Meillä edelleen hoidossa olevaa Roopea emme ottaneet mukaan, sillä hän olisi vain jäänyt isojen koirien jalkoihin. Hän on niin pieni, että hän mahtuu alittamaan Urpon kevyesti. Roopea ei myöskään voi päästää vapaaksi ulkona, koska hän on maalaiskoira, joka on enimmäkseen ulkoillut oman kotitalon ympäristössä.

171020112820
Urpo näytti pahaa silmää, kun sovitimme tossua. (Kuvassa tossu on väärässä jalassa.)

Urpo oli liikkeellä paljain tassuin. Hänellä on edelleen haava tassussa, mutta mikään ratkaisu ei ole tähän mennessä osoittautunut kestäväksi. Kaksi haavatossua meni jo rikki, kolmas ei pysy jalassa edes kymmentä sekuntia, vaikka näyttää todella kestävältä ja hyvältä. Urpo on tyytyväisin tähän tilanteeseen, sillä hän ei yhtään tykkää mistään tossuista. Sekin on hyvin vaikeaa, kun hän joutuu sisällä pitämään välillä sukkaa, jos tassuun on laitettu Bacibactia ja kalanmaksaöljyä.

Edit. Bertta ei siis rypenyt Haunisten altaassa eikä häntä uitettu siinä. Tassut vain pestiin puhtain ihmiskäsin.

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista Urpo! Nähdään pian taas. Kyllä mä sun kanssa rupean painimaan kunhan kasvata vähän aikuisemmaksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Eihän flätitkään koskaan aikuistu.

    VastaaPoista