perjantai 30. syyskuuta 2011

Kotia kohti

Kolme viikkoa on mennyt ja huomenna Urpo lähtee viimein tekemään matkaa kotia kohti. Ikävä on suunnaton, mutta onneksi hänellä on ollut aivan mahtava loma. Hänellä on kuulemma kunto kasvanut valtavasti, sillä hän on aamuisin ollut täynnä virtaa, vaikka edellinen päivä olisi ollut tiukka metsäpäivä.

Tämän viikon hän on viettänyt Posiolla Moukun kanssa. Pojat tulevat kuulemma oikein hyvin toimeen, (hyvin suttuinen) kuvakin sen jo todistaa:


Pojat lepäämässä

Urpolla on ollut paljon hyviä tilanteita metsällä. Mukaan on tietysti mahtunut epäonnistumisiakin. Välillä hän on saatellut liikaa, jolloin isäntä on joutunut ottamaan kolinapurkin käyttöön. Kolinapurkki on tyhjäksi juotu tölkki (niitä reissussa onkin varmaan piisannut), joka on täytetty esim. kovilla herneillä. Kun Urpo tekee jotain väärin, isäntä heiluttaa purkkia ja viestii hänelle sen avulla, että nyt meni pieleen. Kikka on kasvattajalta opittu ja se on ilmeisesti toiminut hyvin.

Nyt on kuitenkin tämän syksyn Lapin-reissu lopuillaan. Huomenna näihin aikoihin Urpo on jo kotona sotkemassa ja kikkailemassa, joten uusin ja kallein matto löytäköön tiensä takaisin kellariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti