tiistai 13. marraskuuta 2012

Terve selkä

Untitled

Urpo kävi tänään eläinlääkärillä selkäkuvauksessa. Parilla saman pentueen muulla koiralla on ilmennyt poikkeamia selässä, joten päätimme kuvauttaa Urpon selän ihan kaiken varalta. Alustavan lausunnon mukaan selässä ei näy mitään poikkeavaa, joten jäämme odottamaan Kennelliiton virallista lausuntoa hyvillä mielin.

Untitled

Nyt Urpo on hieman huppelissa rauhoituksen vuoksi. Hän makoilee omalla patjalla peiton alla ja pilkkii. Hän jaksoi juuri ja juuri hoiperrella ovelle vastaan, kun emäntä tuli töistä kotiin ja samalla hänelle jäi lapanen suuhun roikkumaan.

Untitled

Rauhoituksen aikana Urpon hampaat tarkistettiin, koska Junkkarin ulkomuotokatselmuksessa tuomari sanoi, että hänellä on runsaasti hammaskiveä. Eläinlääkäri ei sitä kuitenkaan löytänyt kuin pieniä määriä ja vain toiselta puolelta, mutta nyt sekin on siis poistettu.

Untitled

10 kommenttia:

 1. Voi Urpoa, hän on kyllä hellyttävän surkean näköinen lapasensa kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin rauhallista poikaa koko illan, että hieman jo huolestutti, mutta nyt aamulla Urpo oli jo oma itsensä!

   Poista
 2. Teille on haaste.:)
  http://viphy.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html

  Voi Urpoa miten raasun näköinen se on noissa kuvissa.:/

  VastaaPoista
 3. Menikö ne kuvat Kennelliittoon ? Seisojillahan ei ole mitään virallista selkätutkimustam, joten en ole aikaisemmin kuullut että kuviakaan sinne lähetetään. Mäykyillä on viralliset selkäkuvaukset mutta silloinkin kuvat menevät yliopistolliselle yhdelle lääkärille lausuttavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Vettorin lapussa luki, että kuvat meni Kennelliittoon.

   Poista
  2. Kaikilla roduilla on nykyään mahdollista ottaa viralliset selkäkuvat. :)

   http://www.kennelliitto.fi/FI/jalostusjakasvatus/tutkimukset/spondyloosilausunto/spondyloosilausunto.htm

   Poista
  3. Ok, sitten odotellaan vaan tuloksia. Kiitos tiedosta!

   Poista
 4. ohhoh, kertokaas sitten mitä sieltä lausutaan.koiranetissä ne ei ainakaan näy, mäykyilläkin on oma listaus selkäkuvatuista liiton sivuilla. Mutta tulevaisuuttahan se on että kaikki menee kennelliitton kautta joten tässä ollaan nyt aikaa edellä :) Pääasia kuitenkin että selkä on terve, se on hieno uutinen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkistin vielä Vettorin lapun ja kyllä siinä sanotaan ihan yksiselitteisesti, että tulokset lähtee Kennelliittoon. Nyt sitten vaan odotellaan, sieltä tulee varmaan joku lasku vielä ennen kuin me saadaan virallinen tulos selville.

   Poista