sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Maaseututreffit

Untitled
Huomaa Urpon Junkkari-voittajan remmi! Hän sai palkinnoksi samanlaisen pannankin, mutta sen isäntä hukkasi jo johonkin.

Pitkä odotus päättyi tänään, kun Urpo pääsi Dumlen luo maaseudulle kirmaamaan. Teimme parin tunnin lenkin metsätiellä. Urpo sai samalla harjoitella remmikäyttäytymistä, joka on metsästysreissun jäljiltä aivan järkyttävää.

Untitled
Laiheliini Dumle

Dumlen emännällä oli eräänlainen spraypullo, josta tulee pelkkää ilmaa. Urpo sai siitä "kaasut" naamalleen torujen kera pari kertaa, ja johan loppui vetäminen! "Kaasutuksen" jälkeen Urpoa ei tarvinnut kuin muistuttaa silloin tällöin, niin hän kulki taas nätisti. No, onhan näitä onnistumisia koettu ennenkin ilman pysyvää tulosta, mutta täytyy nyt iloita niin kauan kuin hyvä käytös kestää.

Untitled
Dumlen naama on sensuroitu yksityisyyden suojaamiseksi. (Vitsi, vitsi!)

Urpolla oli vapaana ollessaan kova haku päällä, ja kyllä Dumlekin näytti tietävän, mitä metsässä tehdään. Lintuja ei kuitenkaan tällä kertaa löytynyt. Dumle oli eilen käynyt hakemassa KAER-kokeesta nuorten luokan toisen palkinnon eli NUO2:n, jonka hän sai jo Junkkarissa. Tällä kertaa kuitenkin paremmilla pisteillä, joten onnea Dumlelle!

Untitled
Suloiset kerjäläiset

Urpo vaikutti kotona vielä kovin pieneltä seisojalta, mutta Dumleen verrattuna hän on oikea jättiläinen. Dumle on niin pieni ja hentonen, tosin eihän urosta ja narttua voi oikeastaan verrata toisiinsa. Kummallakin on vaikeuksia syömisen kanssa - ruoka ei tunnu aina maistuvan - joten sekä Urpo että Dumle voisi varmasti olla isompi kooltaan, jos muona maittaisi paremmin.

Untitled
Kiire, kiire, kiire!

2 kommenttia:

  1. Onnea Dumlelle! Olikohan sattumalta Sauvon kokeissa? Saattoi olla meidän tipusia jos oli, ei kaikki mutta osa oli meiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin mahdollista, että Dumle oli Sauvossa. En kyllä ole varma, mutta hyviä tsirppoja joka tapauksesa, kun kerran meni niin hienosti!

      Poista