lauantai 3. marraskuuta 2012

Melkein aikuinen seisoja

Untitled

Nyt Urpo on lusinut loman jälkeen ensimmäiset pari päivää yksin kotona, eikä paljon paremmin olisi voinut mennä. Hän on jäänyt molempina aamuina kiltisti kotiin (paitsi että hänen on tietysti pitänyt luoda sydäntäsärkevä koiranpentukatse ulkovaatteita pukevaan emäntään).

Untitled

Iltapäivällä kotona ei ole ollut mitään ikäviä yllätyksiä, vaikka varotoimenpiteet ovat olleet vähemmän mittavia kuin aikaisemmin. Kirjahyllyn ympärillä ollut lakana on otettu pois ihan yleisen viihtyvyyden takia, mutta Urpo ei ole ainakaan vielä kajonnut kirjoihin. Aiemmin olohuoneen verhot olivat aina kiinni Urpon ollessa yksin, ettei hän kävisi ikkunalaudalla olevien huonekasvien kimppuun. Nyt kukat ovat saaneet olla rauhassa, vaikka verhot ovat olleet auki.

Untitled

Eteisen kengät ja takit ovat olleet paikoillaan koko ajan, keittiön pöydällä on kyniä ja muuta pikkusälää, isännän kajareissa ei ole nakerrusjälkiä, jopa Urpon omat tavarat ovat olleet lelukopassa. Voisiko olla niin, että Urpo on aikuistunut loman aikana? No, ei nuolaista ennen kuin tipahtaa - vielä tulee monen monta päivää, iltaa ja yötä, jotka Urpo joutuu olemaan yksin kotona.

Kuvat ovat tämän päivän aurinkoiselta lenkiltä.

2 kommenttia:

  1. Voivoi, ei kai Urpon luovuus nyt kokonaan jäänyt sinne lapinmaille?? Ehkä hänestä tulikin sitten jo iso poika!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, vielä ehtii keksiä vaikka mitä jäynää...!

      Poista