perjantai 2. marraskuuta 2012

Oma koti kullan kallis

Untitled

Urpo palasi kirjaimellisesti voittajana kotiin eilen. (Junkkarista on jo kuukausi aikaa, mutta Urpohan ei tullut sen jälkeen kotiin ennen kuin nyt.) Hän matkusti eilen Rovaniemeltä asti kotiin oman autonkuljettajan kanssa ja pääsi illalla kuukahtamaan kotisohvalle. Ensin piti tietysti ihmetellä tovi, että missä se isäntä luuraa. Aluksi hän etsi isäntää autosta, sitten kotoa, mutta isäntä on töissä ja tulee kotiin hoitamaan Urpoa vasta ensi viikolla.

Untitled

Urpo ei ollut eilisen matkan aikana oikein syönyt mitään, joten nälkä oli illalla aika kova. Hänellä oli koko päivän ollut ruokaa tarjolla, mutta hän ei suostunut syömään ennen kuin oman kotitalon parkkipaikalla. Siinä pihalla hän ahmi kupin tyhjäksi ja vaati sisällä lisää ruokaa. Hän jopa santsasi pari kertaa! Toivottavasti ruokahalu säilyy yhtä hyvänä, vaikkei Urpo onneksi olekaan niin laihassa kunnossa kuin olisi voinut luulla.

Viimeisen reissuviikon Urpo vietti Rovaniemellä metsästellen. Metsällä oli mennyt hyvin, mutta majapaikassa Urpo oli sikaillut täysin törkeällä tavalla. Hän oli ajanut paikan emännän sohvalle nukkumaan ja tunkenut itse sänkyyn! Onneksi hän ei osoittanut mitään sellaisia aikeita viime yönä kotona, vaan nukkui kiltisti vuorotellen sohvalla ja omalla patjalla.

Kiitokset vielä Rovaniemen suuntaan Urpon hyvästä hoidosta!

6 kommenttia:

  1. Voi ihanaa, Urpo pääsi takaisin kotiin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Ja vieläpä oman kuljettajan kanssa, joka ajoi varta vasten Rovaniemeltä Turkuun ja takaisin vain Urpon vuoksi!

      Poista
  2. Kiitos vain teillekkin, että sain koiran lainaan. Oman koiran sairaslomakin alkaa olemaan pikkuhiljaa ohi. olishan tuo ollut tylsää metästellä jalkamiehenä. Kyllä se tänne meille aina hoitoon pääsee jos tarvetta. On se vaan hieno koira!

    Terveisin TH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just harmiteltiin sitä, että te asutte niin kaukana. Muutenhan Urpo olis teillä hoidossa tuon tuostakin, hahhah!

      Poista
  3. Varmaan kiva kun on koira taas kotona :) Eihän muuten ole mitään jännittämistä että mitä kotona onkaan tapahtunut poissaollessa...(muistelen vaan aikaa kun koirat on olleet vielä noin nuoria, aina oli jotain mielenkiintoista häärätty yksin ollessa!)
    Urpolla voi olla pientä totuttelua taas kotikoiran rooliin ja linnuttomaan elämään noin pitkän reissun jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihanaa tulla töistä kotiin, kun täällä odottaa joku ja vieläpä innokas joku! Nyt ei ole ollut mitään tuhojakaan (vielä), johtunee reissuväsymyksestä.

      Poista