maanantai 19. marraskuuta 2012

Isänpäivä äidin kanssa

IMG_7775
IMG_7837
FI KVA Syystuiskun Untuva

Palataanpa ajassa hieman taaksepäin. Urpo juhlisti isänpäivää herrajahdissa äitinsä Alman kanssa. Almasta tuli vastikään Suomen käyttövalio viidellä peräkkäisellä ykköstuloksella, joten ei voi kuin nostaa hattua ja onnitella sekä Almaa että omistajia!

IMG_7797
Kaunis ja viisas Alma

Itse jahdista ei ole sen kummempaa kerrottavaa. Alma tietysti teki upeaa yhteistyötä ohjaajansa kanssa, eikä Urpokaan mokaillut pahemmin. Pitihän herroille näyttää, miten kunnon kanakoira toimii! Reissusta jäi käteen muutama hieno kuva Almasta ja tietysti lisää kokemusta fasaaneista pellolla.

IMG_7817

Joulukuun alkupuolella Urpolla on tiedossa toinenkin herrajahtireissu samaan paikkaan eli Hauholle. Siitä muutaman päivän päästä on vuorossa kauan odotettu fasaanitreeni koko Gironin porukan kanssa, jolloin näemme toivon mukaan ainakin melkein kaikki Urpon sisarukset.

2 kommenttia:

 1. Upean komeita koiria!
  Mutta mihin meni Urpon kenguruloikkakuva?? Hieno kuva kyllä uusikin otsikkokuva mut se oli niin hauska...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää, kengurukuva löytyy tuolta: http://urpoilija.blogspot.fi/2012/06/kesailta.html

   Usko tai älä, kuva on otettu Lumia 800:lla ja se on 100-prosenttisen muokkaamaton! (Paitsi bannerissa siihen oli tietysti lisätty teksti.) Uusi bannerikuva on otettu tänään Canon EOS 40 D:llä ja sen värejä on hieman fotaroitu.

   Poista