sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi urpoiluvuosi

Urpon uusivuosi sujui rauhallisissa merkeissä, tai niin rauhallisissa kuin se Villan kanssa voi sujua. Uudenvuodenaattona kävimme ihmettelemässä tapaninpäivän myrskyn luomaa "järveä". Urpo-parka joutui olemaan remmissä, koska vaikutti siltä, että koko Turun kaikki ihmiset ja koirat olivat lähteneet ulkoilemaan Luolavuorelle juuri tuolloin.

311220113325

Iltapäivällä emäntä lähti töihin, mutta ei hätä tämän näköinen: Villa ja Rekku tulivat viihdyttämään Urpoa. Tosin alkuillasta Urpo joutui anelemaan väsynyttä Villaa leikkimään, mutta koirapuistossa Villakin innostui. Urpo puolestaan innostui niin paljon, että hän lorotti rappukäytävään ison pissan niin että pissaa valui alakertaan asti! Moinen vahinko tuli ihan puskista, sillä Urpohan on ollut sisäsiisti jo kuukausia.

010120123329

Keskiyöllä menimme läheisen kallion päälle ihastelemaan ilotulituksia. Urpo oli hieman ihmeissään ja pysytteli ihmisten lähellä, mutta ei kuitenkaan vaikuttanut kovin pelokkaalta. Villa ja Rekku näyttivät esimerkkiä, miten paukkeeseen ja välkkeeseen suhtaudutaan täysin välinpitämättömästi.

010120123330

Uudenvuodenpäivän aamuna Urpo oli vielä niin väsynyt, että hän ei jaksanut edes syödä aamupalaa loppuun. Hän tuskin lotkautti korvaansa, kun emäntä lähti taas töihin.

Urpo toivottaa kaikille faneille onnellista uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Sitä samaa, Rekkufaani! Olkoon tämä se vuosi, kun minä kasvan aikuiseksi ja meistä tulee erottamattomat ystävät.

    VastaaPoista