tiistai 3. tammikuuta 2012

Treffit Iso-Heikkilässä

Kävimme tänään tapaamassa Dumlea Iso-Heikkilän koirapuistossa. Olipa kiva nähdä pitkästä aikaa! Dumlen kanssa on aina sen verran rankkaa, että Urpolle piti syöttää aamupala lusikalla, koska hän ei muuten suostunut syömään kuppia tyhjäksi. Eilenkään hän ei syönyt kunnolla, sillä hän söi vain yhden aterian, joka meni alas vasta kalannahkapalojen avulla.

030120123337

Aluksi olimme keskenämme koirapuistossa, mutta sitten sinne tuli 4-vuotias suursnautseriuros, joka piipitti, kun ei pysynyt seisojien vauhdissa mukana. Snautserin lähdettyä olimme taas keskenämme, kunnes puistoon pyrki nainen kahden koiransa kanssa. Nainen ei uskaltanut liittyä seuraan, koska hänen koiransa eivät tykänneet uroksista, joten lähdimme pois puistosta tekemään pienen lenkin. Dumlen "veli" Rollokin pääsi mukaan ja voi että Urpo oli taas kipsissä! Rollo ärähti kerran, eikä Urpo sen jälkeen uskaltanut mennä lähellekään. Urpo vaihtoi suuntaa heti, kun Rollo vähänkin vilkaisi häntä.

030120123342

030120123343

Lenkin jälkeen pääsimme palaamaan koirapuistoon. Sinne oli tullut rhodesiankoira, nuori narttu, jonka kanssa seisojanpoikaset juoksivat pitkin puistoa. Sekä koirat että ihmiset olivat yltäpäältä kurassa. Dumlella oli hyppyrottavaihe menossa: hän hyppi ja pomppi ihmisiä vasten jatkuvasti, ja kyllä Urpokin vauhkoili ja lennätti kuraa. Rapakeliä on luvassa jatkossakin - ehkäpä tänä vuonna ei tule talvea ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti