maanantai 23. tammikuuta 2012

Huijari

Tänään Urpo on viettänyt vapaapäivää emännän kanssa. Hänen uusin tempaus on teeskennellä pissa- ja kakkahätää päästäkseen ulos parin tunnin välein. Hänestä on kuoriutunut varsin kyvykäs näyttelijä, sillä lauantai-illan huono olokin taisi olla vain näytelmää - hän oli nukkunut koko yön Rekun ja Villan kanssa ihan hiljaa.

220120123373

Kävimme iltapäivällä Luolavuoren vanhalla kaatopaikalla ulkoilemassa. Siellä oli muutama muukin koira, joiden kanssa Urpo juoksi ja paini hurjasti. Hän oli aivan poikki, kun palasimme kotiin. Siitä huolimatta hän alkoi jo parin tunnin päästä vaeltaa ympäri asuntoa ja ikään kuin paimentaa emäntää eteiseen. Oletus oli siis ilman muuta se, että hän pyytää päästä ulos tarpeilleen. Lähdimmekin taas ulos, mutta ei hänellä mikään hätä ollut.

No, teimme kuitenkin pienen metsälenkin. Pari tuntia sen jälkeen Urpo alkoi taas pihistä ja tassutella eteistä kohti. Ei auttanut muu kuin lähteä jälleen kerran pihalle. Kiersimme kuitenkin vain korttelin, sillä rajansa kaikella. Kyllä yksi kunnon lenkki päivässä saa riittää, jos tarjolla on lisäksi aivojumppaa pitkin päivää pienten tehtävien muodossa.

2 kommenttia:

  1. Joo tuota samaa teeskentelyä on meilläkin.Kun ollaan töissä, ei ole mitään hätää.Päikkäreitten jälkeen ja illalla alkaa sitten emännän juoksutus.Jokainen mainoskatko on selvästi merkkinä "peltolenkistä" ja piha on täynnä olioita, jotka on haukuttava metsään!Ei ne oo tyhmiä, ei!

    VastaaPoista