torstai 12. tammikuuta 2012

Epäonnenpotku

Voihan itku ja pahus sentään! Urpolla piti olla oikein ihana viikonloppu edessä, mutta kaikki suunnitelmat peruuntuvat köhimisen takia. Huomenna hän olisi päässyt isännän ja kasvattajan mukaan fasaanijahtiin, lauantaina olisi ollut metsälenkki Dumlen luona, ja kenties olisimme käyneet vielä Tammisaaressakin moikkaamassa Roopea, mutta mikään näistä ei nyt toteudu.

Yskiminen alkoi tänään aamupäivällä. Vielä eilen Urpo oli Alma-emon ja Vimma-siskon luona Liedossa treenaamassa kyyhkysten seisomista, joten ei voi kuin toivoa, ettei Urpo ehtinyt tartuttaa heitä. Aluksi toivoimme kovasti, että Urpolla olisi ollut vain kurkussa kepinpala tms. mutta iltalenkillä kävi ilmi, että kyllä köhä taitaa olla kennelyskää. Urpo yski ja köhi melkein koko matkan korttelin ympäri, joten siinä vaiheessa tuli selväksi, ettei fasaanireissuun ole mitään asiaa lähteä. Isäntä saa lähteä seuraamaan Alman ja Vimman riistatyöskentelyä ilman Urpoa.

Kennelyskää Urpolla on ollut ennenkin. Täytyy vain toivoa, että se menee ohi ilman pahempia kommervenkkejä tälläkin kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti