keskiviikko 29. joulukuuta 2021

Terveen paperit

Urpo kävi tänään eläinlääkärillä ottamassa uuden kastraatioimplantin, joka pitää uusia vuosittain. Samalla eläinlääkäri tutki hänet pintapuolisesti ja totesi, etteivät imusolmukkeet ole lainkaan turvoksissa. Rinnassa olevat patit ovatkin vain rasvapatteja, jotka ovat vaarattomia.

Untitled

Sydänkin on kuulemma oikein sporttinen ja terve. Eläinlääkäri sanoi, että jos jotain haluaa muuttaa Urpon elämässä, niin hänelle voisi antaa vähän enemmän ruokaa. Se mitä toinen eläinlääkäri piti kuihtumisena ja surkastumisena, tämänpäiväinen piti laihuutena. Eikä tällä kertaa ollut puhettakaan apeudesta, josta toinen eläinlääkäri puhui koko ajan ja kirjasi potilaskertomukseenkin.

Olipa suunnaton helpotus kuulla tällainen arvio, kun toukokuun jälkeen on koko ajan kytenyt pieni epäilys Urpon kunnosta. Urpo on jo vanha, siitä ei pääse yli eikä ympäri, mutta jospa hänellä olisi vielä muutama hyvä vuosi jäljellä.

4 kommenttia:

  1. Ihana kuulla! <3 Terkut Ruska-siskolta, jonka pitäisi myös - ainakin omasta mielestään - saada enemmän ruokaa. Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Iloisia uutisia heti vuoden alkuun.Varmaan Uppelinkin mielestä,kun saa lisää ruokaa.Langanlaihana ei jaksa lenkkeilläkään ;)

    VastaaPoista