maanantai 27. joulukuuta 2021

Tapanin reippailut

Tapaninpäivä oli tänä vuonna erittäin kylmä. Kärsä lähti kuitenkin reippaana aamulla juoksulenkille, tällä kertaa ihan toppatakki yllään. Vetovaljaat mahtuvat hyvin takin alle ja pysyvät paikoillaan, koska vetoliina kiinnittyy ihan alaselän kohdalle ja pilkottaa takin helman alta. Ei ehkä kovin ihanteellinen juoksuasu tuo toppatakki, mutta jos pakkasta on 20 astetta, niin ei Kärsää voi viedä ulos ilmankaan. Kärsä juoksi kymmenen kilometrin lenkin huimaa vauhtia, joten kylmyys ei tuntunut vaikuttavan ainakaan negatiivisesti.

Untitled

Pakkanen ei meinannut hellittää lainkaan, mutta lähdimme silti vielä retkelle Marttilaan iltapäivällä. Parkkipaikalla ei ollut muita autoja eikä metsässä näkynyt kuin metsän eläinten jälkiä, joten Urpo sai olla vapaana. Voi että hän nautti! Papparainen juoksi hajujen perässä aivan kuin nuorempana ja kävi vain välillä ilmoittautumassa isännälle. Tassut palelivat hiukan, mutta muuten Urpo oli kuin villivarsa. Kärsäkin sai olla vapaana jonkun aikaa ja hänelläkin oli vauhti päällä aamun juoksulenkistä huolimatta.

Untitled

Onneksi lunta ei ollut liikaa vaan juuri sopivasti, ettei ollut raskasta kävellä. Ja onneksi oli edes vähän lunta, sillä pimeä pääsi yllättämään ja ehdimme autolle vasta noin tunti auringonlaskun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti