lauantai 25. joulukuuta 2021

Kiireinen jouluaatto

Jouluaatto valkeni kylmänä, mutta Kärsä pääsi siitä huolimatta juoksulenkille heti aamusta. Pakkasta oli noin 15 astetta, joten hänelle piti pukea nuttu eikä lenkki ollut kovin pitkä. Urpo jäi sillä välin sohvalle peiton alle nukkumaan.

Untitled

Untitled

Lenkin jälkeen oli aika lähteä kyläilemään mummun luo. Nyt sinne voi mennä koirien kanssa, kun mummun Roope-koira on mennyt koirien taivaaseen. Mummu oli laittanut koirille patjan lattialle, ja he pysyivät siinä aika hyvin. Heillä oli omat ruuat mukana, joten heidän ei tarvinnut olla ihan kuivin suin koko aikaa.

Untitled

Mummun luota kurvasimme vielä ukin luo, missä Sipi ja Nukka olivat jo ennen meitä. Sipi ei tykännyt yhtään, että mekin tulimme ukin luo ja piti kauhean haukkukonsertin heti alkuun. Kärsäkään ei ollut tyytyväinen ja nosti lähes kaikki karvansa pystyyn nähtyään Nukan. Kärsä tosin sietää Nukkaa yhä paremmin ja paremmin.

Kun joulupukki tuli, alkoi taas kauhea räksytys ja siinä rytäkässä Urpo karkasi ovesta ulos. Joulupukin alkuspiikkejä ei voinut keskeyttää, joten Urpo sai olla oven takana hyvän tovin. Hän oli löytänyt jonkun pökäleen pihalta ja mälvännyt sen ovelle, joten joulupukin lähdettyä koko kuisti piti lakaista.

Loput jouluaatosta meni sentään ihan hyvin, ja koiratkin saivat lahjaksi herkkutikut, joita he söivät sulassa sovussa kukin omassa rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti