keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Kolmas kerta toden sanoo?

Aamu toi tullessaan melkoisen järkytyksen tänään. Kärsän tassu oli yön aikana tuplannut kokonsa ja turvonnut kuin pullataikina. Ei siis auttanut muu kuin soittaa taas eläinlääkärille, ja onneksi Kärsä sai ajan iltapäiväksi.

2018-03-21_07-13-37

2018-03-21_07-13-26

Siinä vaiheessa kun Kärsä pääsi vastaanottohuoneeseen, tassu oli taas lähempänä normaalia kokoaan. Eläinlääkäri hokasi heti, että aamun turvotus johtui liian kireällä olleesta tossusta. Se oli kieltämättä ollut aika kireällä koko yön, jotta se pysyisi paikoillaan eikä Kärsä pääsisi nuolemaan tassua. Liika on kuitenkin liikaa, kyllä veren olisi hyvä päästä kiertämään.

2018-03-21_07-13-15

Käynti oli siis tavallaan turha, mutta oli helpottavaa saada asiantuntijan lausunto ja lisäksi Kärsä sai uuden, isomman kaulurin, jottei tossulle olisi tarvetta edes öisin. Tassun on nyt hyvä saada mahdollisimman paljon ilmakylpyä.

Kärsä sai samalla luvan lenkkeillä noin viiden kilometrin lenkkejä tassun voinnin mukaan, jipii! Kävimme heti kävelyllä ja Kärsä pääsi vihdoin haistelemaan melkein viikon ajan kertyneitä hajuja. Jospa onni kääntyisi nyt eikä tulisi neljättä eläinlääkärikäyntiä tämän vaivan takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti