torstai 18. elokuuta 2011

Treffit Dumlen kanssa

Urpolla ja Dumlella oli tänään treffit Luolavuorella. Dumle on kuukauden vanhempi, mutta koirat ovat silti suunnilleen saman kokoisia. Dumle on ehkä himpun verran korkeampi, Urpo puolestaan rotevampi. Muuten ei tunnu olevan sukupuolten välisiä eroja, kumpikin on yhtä kahjo ja villi.



Dumle on Urpon lailla huono syömään. Hän onkin todella hoikassa kunnossa, mahaa ei ole nimeksikään. Energiaa riittää silti vaikka muille jakaa. Urpokin meinasi jo jäädä toiseksi kisailussa, kun Dumle paineli menemään.



Monta kertaa Dumle ehtikin poistua kameran alta, kun Urpo vasta löntysteli perässä ja pääsi yksin kuvaan.







Tiistainen vesisade teki ison lammikon keskelle polkua. Siitähän seisojat innostuivat, varsinkin Dumle juoksi lätäkön läpi vain juoksemisen ilosta. Koirat olivat lopulta aivan läpimärkiä, mutta äkkiähän lyhyt turkki kuivuu.



Urpokin, joka ei vielä tänä kesänä ole innostunut uimisesta, juoksi lätäkköön kuin pahempikin vesipeto. Ehkä emme silti ala harjoitella vesinoutoa tosissamme vielä tänä syksynä.







Kyllä Urpoa väsytti, kun pääsimme kotiin! Onneksi seuraavat treffit on sovittu jo ensi viikolle, niin Urpo pääsee nauttimaan kaltaisestaan seurasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti