sunnuntai 14. elokuuta 2011

Rapujuhlat

Eilen ajoimme Tammisaareen sukulaisten luo rapujuhliin. Urpo sai taas jamuta Roopen kanssa sydämensä kyllyydestä, eikä pelaamisesta tullut loppua lainkaan ennen kuin pojat erotettiin toisistaan. Ruokakaan ei maistunut paitsi heti kun Urpo pääsi Roopen ruokakupille. Toisen kupista vesikin maistuu paremmalle!


Suu vaahdossa Roopen kupilla

Nyt Urpo on jo selvästi Roopea isompi, mutta leikki on edelleen vain leikkiä. Hampaita piti tietysti esitellä puolin ja toisin, murinaakin kuului, mutta ainakaan tässä vaiheessa kumpikaan ei yrittänyt isotella. Roope tulee jäämään alakynteen kokonsa puolesta, Urpo taas on nuorempi.Jäimme yöksi vierasmökkiin. Urpolle oli petattu oikein ihana peti sohvalle, mutta hän jäi ensin lattialle nukkumaan ja sitten hän kömpi sänkyyn. Naureskelimme hänelle vähän aikaa ja sitten hän sai siirtyä sohvalle omalle paikalle. Sinne hän sitten jäikin kiltisti. Hän oli kyllä todella väsynyt kaikesta kisaamisesta, joten ehkä hän ei vain jaksanut protestoida enää.


Aamulla peli jatkui.

Tänään Urpo täyttää viisi kuukautta ja hän on päässyt sen kunniaksi ensimmäistä kertaa ihan oikealle lintumetsälle eli kyyhkysjahtiin Oripäähän isännän kanssa. Voi kyllä olla, että hän on tänään hieman liian väsynyt keskittyäkseen mihinkään tärkeään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti