maanantai 8. elokuuta 2011

Mökkiviikonloppu

Urpo vietti viime viikonlopun mökillä Kustavissa. Mukana olivat myös Nova ja naapuritalon narttukoira, jota pojat kävivät välillä tervehtimässä. Urpon viikonloppu meni suurimmaksi osaksi ulkona, tosin iltaisin hän kömpi sisätiloihin.


Perjantai-iltana oli niin kylmä, että Urpo pääsi isännän syliin tärisemästä.


Urpo kiipesi röyhkeästi penkille ruokapöydän ääreen. Annoimme hänen olla, koska hän ei kerjännyt makupaloja, vaan nukkui vain ihan hiljaa. Mökillä on löysemmät säännöt kuin kotona.

Lauantaina Urpo intoutui saunomaan. Hän tassutteli muina miehinä naisten vuorolle ja istuskeli lauteilla kuin kokenutkin saunoja. Edes löylynheitto ei saanut häntä läähättämään. Hänellä oli varmasti hyvin mukavat oltavat miesnäkökulmasta: alastomia naisia ympärillä tarjoilemassa kylmää drinkkiä suoraan löylykauhasta!

Novan kanssa piti tietysti peuhata vähän, vaikka suurimman osan ajasta pojat olivatkin ihan omissa oloissaan. Kumpikin oli nimittäin sen verran väsynyt kaikesta muusta, ettei painiminen enää jaksanut kiinnostaa.

Molemmilta koirilta löytyi punkkeja. Urpolla oli peräti neljä punkkia, Novalla onneksi vain yksi. Novan isäntäväki oli ollut kaukaa viisas ja ottanut punkkipihdit mukaan. Hyvä niin, sillä niitä todella tarvittiin!


Novan punkkitarkastus

Toisena yönä makuusoppimme oli niin tukalan kuuma, että emäntä meni Urpon kanssa saunakammariin nukkumaan. Aamuyön tunteina railakkaan illan jälkeen voimat eivät riittäneet kieltämään Urpoa tulemasta sänkyyn, joten nukuimme sylikkäin peiton alla. Aamulla Urpo jäi vielä sänkyyn nautiskelemaan koko rahan edestä, kun emäntä oli jo noussut.Hieman kyllä jännitti, että mitä jos Urpo luulee, että jatkossa on aina vapaa pääsy sänkyyn kuin sänkyyn, mutta ei hän edelleenkään tule kotona makuuhuoneen kynnyksen yli. Ehkä kurin ei tarvitse olla niin kova mökkiolosuhteissa, ja kieltämättä pienen Urpo-murusen kanssa oli ihana nukkua ihan vierekkäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti