torstai 5. toukokuuta 2022

Silmälääkärissä

Urpon toinen silmä on vuotanut nyt parisen viikkoa, joten sitä oli pakko mennä näyttämään eläinlääkärille. Pitkähkön odottelun jälkeen pääsimme tukimushuoneeseen, missä eläinlääkäri pyyhkäisi sormellaan Urpon poskea ja totesi saman tien, että kyseessä on kyynelneste eikä mikään sen kummempi juttu. No, kyllä hän tutki molemmat silmät vielä suurennuslasin kanssa ja tarkisti, ettei silmissä ole mitään vikaa. Eikä ollutkaan.

Untitled

Urpo sai silmätippoja, joita pitää nyt alkuun laittaa kolmesti päivässä. Harmi vaan, ettei hän yhtään tykkää siitä!

Toinen asia, mistä Urpo ei tykkää, on passitus laihdutuskuurille. Hän painoi nyt 34 kiloa, kun taas viime kerralla eläinlääkäri kehotti antamaan enemmän ruokaa. No nyt hän on saanut enemmän ruokaa ja tulos on tämä, ylipaino! Nyt eläinlääkäri kehotti antamaan vähemmän ruokaa ja arveli, että juoksuintokin on voinut jäädä ylipainon takia. Ei siis muuta kuin pienempiä annoksia tästä lähtien.

Oli muuten sikäli kiva olla Urpon kanssa eläinlääkärissä, että hän on niin rauhallinen eikä juuri reagoi toisiin koiriin. Kärsän kanssa on aina kauhea huutokonsertti odotustilassa, jos sinne tulee toisia koiria, mutta Urpo vain katseli rauhassa ja korkeintaan nuuhkaisi vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti