tiistai 9. marraskuuta 2021

Raunioilla retkeilemässä

Untitled

Tänään oli vuorossa retki Kuusiston piispanlinnan raunioille. Kotoa lähtiessä oli kuusi astetta pakkasta, mutta jo perillä lämpötila oli noussut nollaan ja taivaalta tuli räntää, vaikka sateen piti alkaa vasta iltapäivällä. Koirilla oli silti kauhea veto päällä, kun kiipesimme näköalapaikalle katsomaan maisemia.

Untitled

Näköalapaikan jälkeen matka jatkui luontopolkua pitkin kohti linnanraunioita. Siellä oli ilmeisesti käynyt paljon muitakin koiria hajujen määrästä päätellen. Onneksi siellä ei kuitenkaan tänään näkynyt muita koiria.

Untitled

Untitled

Untitled

Itse linnanraunioilla oli koirien mielestä tylsää, koska siellä(kin) piti kulkea remmissä ja kaiken lisäksi taivaalta alkoi tulla tihkusadetta. Eikä raunioille tietenkään saanut kiivetä, vaikka Kärsä meinasikin hypätä yhdestä ikkunasta ulos. Vähän väliä piti vain pysähtyä poseeraamaan.

Untitled

Evästauko oli tietysti koko retken parasta antia. Tällä kertaa koirilla oli takit mukana, jotta heidän ei tarvitsisi täristä kylmissään. Kaiken kukkuraksi he saivat maistiaisia, koska mukana oli nakkitäytteisiä croissantteja, vaikka piti olla pelkkiä croissantteja. Kyllä kannatti värjötellä vesisaateessa!

Untitled

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti