maanantai 26. kesäkuuta 2017

Huono ajoitus

Sää on tänään ollut niin vaihteleva, että lenkkeilyn ajoittaminen on ollut vaikeaa. Satuimme tietysti pahimman kaatosateen aikana lähtemään lenkille, vaan sepä ei ollu ihan helppoa. Koiria oli nimittäin melko mahdotonta saada autosta ulos sateen takia!

2017-06-26_04-11-11

Ensin he istuivat tovin takakontissa ja katselivat vain, että et ole tosissasi. Sitten Kärsä suostui hyppäämään maahan syöksyäkseen takaisin suojaan välittömästi. Lopulta Kärsä rohkaisi mielensä ja altisti itsensä kastumiselle.

Urpo olikin vaikeampi tapaus. Hän ei suostunut poistumaan autosta sitten millään. Vasta kun emäntä laittoi oven kiinni ja lähti Kärsän kanssa käppäilemään, niin Urpo tajusi, että nyt on tosi kyseessä. Hänellä oli kauhea pissahätä, mutta ilmeisesti hän olisi mieluummin pidättänyt vielä kuin tullut sateeseen kastumaan.

2 kommenttia:

  1. Voi ei. :D On nämä kyllä velikultia. Meilläkin ollaan menossa aina innokkaasti ulos, mutta kun oven takana onkin märät portaat ja vastassa sade, niin yleensä heti siinä kynnyksen jälkeen tapahtuu sellainen järkyttynyt jähmettyminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kauhea kiire ulos, mutta jarrut lyödään päälle saman tien, jos siellä onkin märkää!

      Poista