lauantai 13. toukokuuta 2017

Taas käärmeistä

Tästä ei ole tulossa käärmeblogia, vaikka nyt onkin ollut paljon juttua niljakkaista matelijoista. Nyt on vaan pakko jakaa vielä tämänpäiväinen tapaus.

2017-05-13_07-36-28

Meillä on pihalla iso kiviröykkiö, joka on ihan kivan näköinen ja varmasti mieleinen majapaikka käärmeille. Niinpä koirien ei ole suotavaa mennä sinne nuuhkimaan. Kärsä on tietysti kiinnostunut juuri siitä kaikkein ankarimmin kielletystä paikasta ja oli tänäänkin tutkimassa kiviä. Hän ei suostunut tulemaan pois sieltä käskystä, joten hänet oli pakko hakea pois. Tietysti juuri samalla hetkellä kivien välistä kurkkasi käärme, joten tuli vähän kiire saada Kärsä pois sieltä. Kuono oli jo tökkäämässä käärmettä, kun Kärsä sai emännän kirjasta päin naamaa.

Tuntuu, että käärmeitä on nyt joka paikka täynnä. Aikaisempina vuosina niitä on näkynyt ehkä pari kolme kesässä, mutta nyt on vasta toukokuu ja niitä on osunut näkökenttään jo kolme. Onneksi koirilla on yleensä pihalla niin kova vauhti päällä, että käärmeet luultavasti pötkivät pakoon töminän säikäyttäminä.

PS. Kuvassa on Urpo, koska Kärsää ei voinut ottaa poseeraamaan kivien läheisyyteen, ettei hän saisi taas huonoja ideoita pieneen päähänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti