sunnuntai 21. elokuuta 2016

Vaisu kotiinpaluu

2016-08-21_12-14-45

Reilun vuorokauden kestänyt reissu Keski-Suomeen sai Urpon ja Kärsän aivan rähjäiseen kuntoon. Heillä oli kuitenkin varmasti kauhean kivaa sorsastusreissulla, ja nyt heille maistuu uni.

Kotipihalla auton takaluukusta loikkasi kaksi epäilyttävän vaisua seisojaa. Syy selvisi saman tien: takakontti oli ihan ripulisoosissa. Kärsälle oli sattunut vahinko ihan loppumetreillä ja hän ryntäsi suoraan pusikkoon ripuloimaan lisää. Hän ei ehtinyt edes tervehtiä emäntää. Urpoakin nolotti moinen vahinko, vaikka sille ei tietenkään mahtanut mitään. Kumpikin joutui suoraan suihkuun shampoopesulle.

Urpolla on vatsa kunnossa, mutta hän puolestaan ontuu toista etutassuaan, joka lienee vain venähtänyt. Pitää nyt tarkkailla sitä vähän. Molemmille maistui ruoka oikein hyvin, tosin Kärsä sai vain kourallisen nappuloita ja riisiä. Eivätköhän he ole huomiseen mennessä taas täynnä virtaa.

2016-08-21_07-50-16

Itse sorsastus meni kummaltakin hienosti. Kärsä intoutui jopa seisomaan sorsaa ja otti avanssin isännän luvalla. Hän oli aivan tohkeissaan ja sai kauheasti kehuja. Urpo taas on aina niin hyvä, ettei menestystä tule enää suitsutettua samalla tavalla.

2 kommenttia:

  1. Luin jostain, että vatsatautiselle koiralle tulisi syöttää keitettyä kanaa ja riisiä.Tiedättekin tämän jo varmaan entuudestaan.Toivottavasti vointi on jo parempi :) t.Ride

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä hakea kanaa huomenna. Riisiä Kärsä onkin jo saanut.

      Poista