maanantai 22. elokuuta 2016

Surkeuden huippu

2016-08-22_08-17-37

Nyt on niin kurja tilanne, että kumpikin koira on edelleen kipeä. Kärsällä on vieläkin vatsa ihan löysällä ja Urpolla on varvas turvoksissa. Kärsä on tänään päässyt pienelle kävelylenkille, sillä hänellä riittää virtaa, mutta Urpo on vain käynyt pihalla tarpeillaan ja makoillut muuten koko päivän.

Urpon pitää huomenna mennä eläinlääkäriin, koska tassu ei ole parantunut. Hän on saanut vähän kipulääkettä, mutta eihän se tietenkään tee muuta kuin toivottavasti helpottaa oloa hieman. Isäntäväen oli tarkoitus käydä pienellä ulkomaanreissulla tällä viikolla, mutta nyt näyttää siltä, että toinen joutuu jäämään kotiin. Eihän koiria voi tällaisina viedä hoitolaan.

2 kommenttia:

 1. Kärsälle on tietysti saattanut maistua joku hyvin mureutunut löytö, joka pistää pakin sekaisin, mutta ainakin täällä päin (Pohjanmaalla) on kiertänyt viime aikoina koirilla terhakka, monta päivää kestävä ripuli... Voi siis olla myös sellaista.

  Parempia vointeja vaan kumpaisellekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kärsä taisi juoda aika paljon sameaa järvivettä uidessaan. Mutta sama se, nyt täytyy vain toivoa, ettei ensi yönä tarvitse enää rampata pihalla parin tunnin välein.

   Poista