perjantai 12. elokuuta 2016

Kärsän sooloesitys

2016-08-11_07-29-50

Kärsä oli ensimmäistä kertaa ypöyksin kotona, kun Urpo oli kyyhkyjahdissa ja isäntäväki töissä. Urpo lähti tiistai-iltapäivänä, mutta Kärsä tuskin huomasi sitä, koska hän pääsi heti lenkille. Kun palasimme lenkiltä, Kärsä oli vähän ihmeissään kotona ja näytti etsivän Urpoa. Yö sujui rauhallisesti.

Keskiviikkoaamuna kävimme aivan normaalisti aamulenkillä ja muutenkin kaikki sujui rutiininomaisesti paitsi että paikalla oli vain Kärsä. Kun emännän oli aika lähteä töihin, Kärsä sai namin ja jäi ihan kiltisti kotiin. Työpäivän jälkeen emäntää oli vastassa jokseenkin hysteerisesti haukkuva Kärsäeläin. Kotona oli kuitenkin kaikki ihan hyvin. Kärsä oli vain nostanut ruokakuppinsa telineestä lattialle ja pudottanut pöydältä pari kynää. Kävimme lenkillä, minkä jälkeen Kärsä oli aivan poikki ja nukkui pitkään ja hartaasti. Hän ei varmaan ollut levännyt lainkaan ollessaan yksin kotona.

2016-08-11_07-30-02

Illalla kun Urpo tuli kotiin, Kärsä sekosi onnesta. Hän juoksi pitkin pihaa ja yritti nuolla Urpon naamaa. Urpo ei ollut ihan yhtä innostunut... Koirat joutuivat jäämään vielä yöksi kahdestaan kotiin, mutta sekin sujui hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti