tiistai 23. elokuuta 2016

Tassukuvauksessa

2016-08-23_07-12-33

Urpo oli tänään eläinlääkärillä näyttämässä varvastaan, joka on turvonnut ja arka. Ensin eläinlääkäri koitti tutkia sitä ilman rauhoitusta, mutta Urpo ei tykännyt yhtään ja veti tassun koko ajan piiloon. Oli siis pakko rauhoittaa koko koira tutkimuksen ajaksi.

2016-08-23_07-12-49

Ulkoisen tutkimuksen päätteeksi eläinlääkäri oli sitä mieltä, että varpaassa on pieni murtuma. Röntgenkuva kuitenkin osoitti, ettei mitään murtumaa ollutkaan, joten lääkäri totesi, että luultavasti Urpo on tökännyt sen esimerkiksi kaislaan, mikä on aiheuttanut tulehduksen. Hyvä puoli tässä on se, että tulehdus paranee nopeammin kuin murtuma, joten Urpon pitäisi olla täydessä iskussa, kun kanalintukausi alkaa syyskuun puolivälin paikkeilla.

Kärsä jäi kotiin Urpon lääkärireissun ajaksi ja oli tietysti ihan hädissään, kun Urpo lähti ovesta ulos emännän kanssa. Hän oli tylsyyksissään saanut kaapin liukuoven auki ja ottanut hyllyltä pussillisen Frolicia. Nyt jos Kärsän täytyy ensi yönä päästä ulos parin tunnin välein, niin se voi hyvin johtua Froliceista.

Koirahoitolasta sanottiin, että vaikka yleensä asiakkaiden täytyy tulla terveinä hoitoon, niin tällaiset vaivat eivät haittaa. Siispä Urpo ja Kärsä menevät huomenna pariksi päiväksi hoitolaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti