lauantai 18. tammikuuta 2014

Pakkaspäiviä

Untitled

Nyt on ihanaa, kun ei tarvitse pyyhkiä tassuja joka pissalenkin jälkeen! Urpon riesaksi on sen sijaan tullut takki, jota hän ei millään haluaisi antaa pukea. Kun takki otetaan esille, Urpo pakittaa äkkiä pois alta eikä meinaa tulla takaisin.

Untitled

Meri on jäässä, ja joku uskalikko on jo käynyt tallustelemassa jäällä, mutta Urpo ei vielä päässyt irti remmistä. Kun paikka on virtauksien puolesta tuntematon, niin on paras olla varma ja odottaa vielä vähän ennen kuin aloittaa jäälenkkeilyn.

Untitled

Tänään Urpo on nukkunut koko päivän, koska hän oli viime yön yksin kotona ja on ilmeisesti päivystänyt koko yön. Eilen sen sijaan kävimme Dumlen luona lenkkeilemässä. Urpo oli aivan innoissaan, koska hän ei ollut pitkään aikaan päässyt Dumlen metsiin ja pelloille. He kävivät ensin tarkistamassa pellonreunat lintujen varalta ja ryhtyivät sitten kaivuuhommiin.

Untitled

Dumle on tänään käynyt koiranäyttelyssä menestymässä, mutta toivottavasti hän jaksaa pian taas lähteä lenkille yhdessä!

2 kommenttia:

 1. Prinsessa on nyt täysin uupunut kun joutui pakkasen paleltamaan metsään näyttelyn päätteksi ja nauttii tälläkin hetkellä kauneusunista, mutta ainahan hän jaksaa Urpon kanssa deittailla!
  -jk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vielä Dumlelle! Urpo on hyvin ylpeä kaunottarestaan.

   Poista