maanantai 27. tammikuuta 2014

Äkillinen syömishäiriö

Untitled

Urpo oli juuri saanut paljon kehuja reippaasta syömisestään, kun hän yllättäen alkoi nirsoilla ensimmäistä kertaa moneen viikkoon. Mikä lie syynä, mutta mitenkään sairaalta hän ei vaikuta, sillä viikonloppuna hän ainakin oli virkeä.

Urpo oli lauantaina isännän mukana peurajahdissa, tosin pelkkänä turistina, koska oli mäykkyjen vuoro hätyytellä peuroja. Urpo pääsi välillä autosta tarpeilleen ja lopuksi vielä pellolle vähän kirmaamaan, mutta muuten päivä meni auton peräkontissa.

Sunnuntaina oli vuorossa metsälenkki Dumlen luona. Urpon oma liivi jäi kotiin, mutta onneksi Dumlen liivi mahtui. Tai ehkä se oli sittenkin vähän liian tiukka ja sai Urpon aloittamaan laihiksen? Joka tapauksessa metsälenkin jälkeen nappulat eivät kelvanneet herralle, joka paineli vain sohvalle nukkumaan.

Ennen tällainen olisi ollut täysin normaalia käytöstä, mutta Urpo on viime viikkoina oikein kerjännyt ruokaa ja syönyt hyvällä ruokahalulla. Kaipa se ruokahalu palautuu taas jossain vaiheessa niin kuin aina ennenkin.

2 kommenttia:

  1. Hänelle tuli sydänsuruja kun treffit loppuivat, ei kai kukaan silloin syö :(

    -jk

    VastaaPoista