keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Iso vahinko

Untitled

Nyt olemme innostuneet liikumaan jäällä enemmänkin. Eilen olimme taas luistelemassa kovasta viimasta huolimatta. Urpolla oli oikein Back on Track -loimi yllään, koska viima on etenkin aukeilla paikoilla niin jäätävä. Se oli kuitenkin aikamoinen virhe, sillä Urpolla tuli niin sanotusti kakat housuun kesken matkan.

Hän oli käynyt kakalla rannassa, minkä jälkeen hänet puettiin, mutta hänelläpä oli vielä hätä. Siinä vaiheessa kun selkä köyristyi, oli jo liian myöhäistä käydä kiskaisemassa loimi pois alta, joten helma oli lopulta täynnä sitä itseään. Loppumatkan Urpo sai juosta alasti ja kovaa hän juoksikin. Myötätuulessa luistimilla pääsee aika haipakkaa, mutta Urpo ei kertaakaan pudonnut kelkasta (siis vertauskuvallisesti - ei meillä mitään oikeaa kelkkaa ollut).

Kotona Urpo joutui shampoopesulle, koska takapää oli ihan kakkainen. Siitähän Urpo ei tykännyt, mutta meni sitten kuitenkin suihkun jälkeen tyytyväisenä peiton alle lämmittelemään. Seuraavalla kerralla ei laiteta loimea vaan tavallinen takki, joka on takaa sen verran avonainen, että pökäleet tippuvat maahan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti