tiistai 11. joulukuuta 2012

Yöllinen tiedotus

Untitled

Urpo oppi syksyllä tiedottamaan isännälle linnuista, mutta viime yönä hän tiedottikin tarpeesta päästä ulos tulemalla makkarin kynnykselle haukottelemaan äänekkäästi. Kun siihen ei reagoitu, hän meni juomaan ja tuli hetken päästä uudestaan ovelle tuijottamaan. Eihän siinä auttanut muu kuin nousta sängystä ja lähteä pihalle. Urpolla olikin kakkahätä, joten ei hän ihan turhaan mankunut huomiota. Puoli kolmen aikaan aamulla ei ole kovin kiva lähteä ulos, mutta on se silti kivempaa kuin pökäleitten siivoaminen matolta!

2 kommenttia:

  1. Pari kuukautta sitten heräsin aamuyöstä hirveeseen kohinaan. Luulin et joku patteri vuotaa tms, mut Elsahan se lorotteli sängyn vieressä lattialle.:D Oli aikamoinen lampi kun aikuinen koira pissaa aamupissat lattialle. Teemu sano et kyl se tais ulos pyytää, mutta Teemu oli vaan kääntänyt kylkeä. Itse en yhtään tiennyt et se pyytää ulos kun nukun seinän vieressä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pissalammikkoa on ehkä vielä veemäisempi siivota kuin pökäleitä! Kerran tein sen virheen, että käänsin kylkeä kun Urpo vinkui yöllä. Siitä seurasi se, että sain lopulta viedä eteisen maton roskiin, kun se oli täynnä ripulia enkä jaksanut keskellä yötä alkaa pesemään... Sen jälkeen on tullut lähdettyä ulos aika herkästi (vaikka joskus Urpo kyllä huijaa ja meneekin vaan kikkailemaan).

      Poista