sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Rauha maassa

Nyt Urpolla on taas kaikki kunnossa, kun isäntä on tullut kotiin jouluksi. Tänään Urpo sai vielä hemaisevaa naisseuraakin Dumlesta, kun kävimme vaihteen vuoksi lenkkeilemässä täällä meilläpäin (yleensä ulkoilemme mieluummin Dumlen luona maaseudulla).

Untitled

Lunta on tullut hurjan paljon, mikä ei ainakaan hidastanut koirien menoa. He juoksivat sydämensä kyllyydestä myyriä etsien. Onnistuimme jopa näkemään yhden myyrän, joka vilisti pitkin lumista maata. Dumle oli hyvin innoissaan, seurueen muut naisjäsenet eivät niinkään...

Untitled

Oli ilahduttavaa nähdä, että sekä Dumle että Urpo on saanut hiukan enemmän massaa - kumpikaan ei ole enää samanlainen luuviulu kuin kesällä. Syksyn metsästyshommat ovat tainneet antaa potkua myös ruokahalulle.

Untitled

Dumlen visiitin perimmäinen tarkoitus oli tuoda Junkkari-voittajille lahja, josta varmasti on paljon iloa. Kyllä tällaisesta kelpaa ottaa kaatoryypyt! Kiitos oikein paljon, arvostamme suuresti!

6 kommenttia:

 1. Onpa hieno lahja!
  Oli muuten hieno juttu Urposta ja isännästä Saksanseisoja-lehdessä. Varmaan aika hyvät fiilikset lukea sitä :)

  VastaaPoista
 2. Tosi upee toi taskumatti!:) Urposta oli muuten hieno juttu SSK:n lehdessä.:)

  VastaaPoista
 3. Olette näköjään onnistuneet kirjoittamaan samanlaiset kommentit samalla minuutilla! Telepatiaako?

  Oli kyllä kiva lukea SSK:n juttua, vaikka sisältö oli pääpiirteittäin tiedossa etukäteen. Lehdessä oli hieno Giron-aukeama, kun viereisellä sivulla oli juttu Urpon Alma-emän käyttövalioitumisesta. Alman omistaja sanoikin, ettei toista tällaista syksyä tule koskaan enää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä kans katoin et samalla sekunnilla tais kommentit tulla.:D

   Aivan mahtava kyllä tuo junkkarivoitto, aika harva ensimmäisen kanakoiran omistaja sellaseen kykenee.;)

   Poista
 4. lueskelin myös juttua urposta saksanseisoja lehdestä. kyllä poika poseerata osaa ;)

  VastaaPoista