lauantai 1. joulukuuta 2012

Nyt on lunta!

Untitled

Eilen se alkoi, nimittäin lumisade, ja nyt lunta on sen verran, ettei Urpo joudu enää tassupesulle ulkoilun jälkeen. Vihdoin ja viimein! Lumi vaikeuttaa monta asiaa, mutta kyllä on niin luksusta, ettei koko kämppä ole täynnä hiekkaa jokaisen pienen pissalenkin jälkeen, vaikka kuinka hinkkaisi tassuja ennen sisääntuloa.

Untitled

Tänään teimme aamupäivällä ihanan talvisen lenkin Urpon kanssa. Hän ei kyllä välitä, vaikka taivaalta sataisi sammakoita - pentuiän jälkeen hän ei ole kertaakaan vastustellut ulos lähtemistä.

Tänään Urposta tuli taas lentävä lintukoira. Hän tosin lentää melkein joka päivä, mutta nyt se saatiin ikuistettua.

Untitled

3 kommenttia:

  1. Ihana Urpo, lentävä lintukoira!:) Meilläkään ei onneksi tarvi kahta kertaa pyytää koiraa ulos, ihan sama vaikka tulis mitä taivaalta niin Elsa on pää viidentenä jalkana ulkona.:D Onko Urpo muuten tulossa voittajanäyttelyyn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on näyttelytouhut ihan jäissä, vaikka pitäis kyllä treenata ja ilmoittautua johonkin, niin sais senkin pois alta. Nyt Urpo alkaa olla hyvissä mitoissa, kun kylkiluut ei enää paista niin pahasti, joten sen puoleen kannattais pikkuhiljaa mennä johonkin näyttelyyn.

      Poista