torstai 15. maaliskuuta 2012

Kaupunkireissu

Synttärihumun jälkeen Urpo palasi tänään arkeen, oli nimittäin aika käydä eläinlääkärin pakeilla 1-vuotisrokotuksessa. Menimme samaan paikkaan jokirantaan, missä olemme ennenkin käyneet rokotuksissa.

Untitled
Kuva on otettu kutakuinkin samassa paikassa kuin kesäkuussa.

Ihan aluksi Urpo nousi vaa'alle, joka näytti lukemaksi 29,4 kiloa. Oma henkilövaakamme ei siis ole kovin pahasti pielessä tai sitten Urpo on hieman lihonut, sillä kotona punnittaessa Urpo painoi 29,1 kiloa ihan vastikään.

Vastaanottohuoneeseen päästyämme emäntä meinasi nostaa Urpon pöydälle vanhasta tottumuksesta, mutta lääkäri totesi, ettei se ole tarpeen nyt kun Urpo on jo niin iso poika. Toimenpide tehtiin siis lattialla, eikä Urpo inahtanutkaan piikin upotessa nahkaan. Lääkäri tarkisti myös silmät, hampaat, korvat ja tassut sekä kuunteli sydämen. Kaikki oli onneksi kunnossa.

Lopuksi lääkäri totesi, että toivottavasti emme tapaa ennen seuraavia rokotuksia! Seisojat ovat kuulemma aika tapaturma-alttiita. Sen saimme tuta heti illalla, kun tulimme iltalenkiltä: rappukäytävän lattialle piirtyi jälleen kerran verisiä tassunjälkiä, huoh. Tällä kertaa Urpolla on etutassun polkuanturassa pieni viilto. Ei auttanut muu kuin puhdistaa haava ja laittaa polkuanturaan tassuvahaa. Toivokaamme pikaista paranemista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti