sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Päivä Bertan luona

Vietimme eilen koko päivän Bertan luona Halikossa. Myös Rekku ja Villa oli kutsuttu kyläilemään, joten päivästä olisi voinut tulla melkoinen koirasirkus, elleivät kaikki neljä olisi niin kilttejä ja rauhallisia tapauksia (ainakin sisätiloissa).

Untitled
Bertta yhdellä lempipaikoistaan

Untitled
Villa laittoi Urpon kuriin takapihalla.

Bertan kotikylässä on paljon fasaaneja, ja Urpo meni hieman sekaisin niistä, kun lähdimme ulos lenkille. Heti kun hän pääsi irti remmistä, hän lähti juoksemaan määrätietoisesti kohti pusikkoa. Harmi vain, että kyseinen pusikko sijaitsi yksityispihalla, jonne Urpolla ei olisi ollut mitään asiaa. Fasaani sieltä kuitenkin lähti lentoon, ja Urpo perään.

WP_000115
Tässäkin kuvassa Urpo kyttää fasaania, joka on toisten pihalla. Siksi häntä ei voinut päästää ajamaan sitä ilmaan.

Kun palasimme lenkiltä Bertan pihaan, tapahtui paha virhearvio: Urpoa ei olisi vieläkään pitänyt päästää vapaaksi, sillä hän ampaisi suorinta tietä kuusikkoon ja ajoi sieltäkin fasaanin lentoon ja lähti vielä hurjana peräänkin. Kaikki käskyt palata takaisin kaikuivat kaikkialle muualle paitsi Urpon korviin. Puolustukseksi on kuitenkin kerrottava, että isäntä ei ollut mukana, mutta peräänmeno on silti karkea virhe. Nyt ovat hyvät neuvot kalliit, että miten saamme Urpon pysähtymään linnun lähdettyä lentoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti