keskiviikko 13. heinäkuuta 2022

Mummovieraita ja yksi kakara

Eilen meillä oli sukujuhlat, ja paikalla oli myös kolme koiravierasta: Sipi ja Nukka sekä pieni Tessa-mummeli, joka vietti suurimman osan ajasta autossa omassa rauhassa.

Alkuun oli kauhea hässäkkä, kun ovikello soi tuon tuostakin ja neljä isoa koiraa hyökkäsi eteiseen haukkumaan. Onneksi kaikki vieraat olivat koiraihmisiä eivätkä pelänneet.

Kun juhlien "virallinen" osuus oli hoidettu, kaikki siirtyivät pihalle nauttimaan kesäsäästä. Sipi bongasi Kärsän frisbeen ja otti sen haltuunsa niin, että Kärsää harmitti aivan vietävästi. Hän ei uskaltanut ottaa sitä Sipiltä, joka ärähti muutaman kerran. Oikeasti Sipiä ei kiinnostanut frisbee pätkän vertaa, mutta hän ei vain voinut luovuttaa sitä Kärsälle.

Untitled

Tessakin pääsi vähäksi aikaa jaloittelemaan, ja siitäkin Kärsä innostui valtavasti. Hän kulki pienen mummokoiran perässä ja halusi kovasti nuuskia, mutta häntä kiellettiin häiriköimästä 14-vuotiasta.

Untitled

Eiliset juhlat järjestettiin pikkuveljen synttäreiden vuoksi, mutta samalla juhlistimme Sipin tämänpäiväistä merkkipäivää. Sipi täyttää nimittäin kymmenen vuotta! Paljon onnea Sipille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti