perjantai 21. kesäkuuta 2019

Kauhea juhannuskyläily

Villa ja Sipi kutsuivat meidät juhannuskahville tänään. Urpo ja Kärsä pääsivät mukaan, mutta nyt jälkeenpäin ajateltuna heidät olisi kannattanut jättää kotiin, sillä he sikailivat ihan hirveän paljon. Heti pihalle päästyään he rynnivät kuseksimaan joka paikkaan, vaikka heidät vietiin erikseen kadun varteen tekemään tarpeensa. Ei ole kivaa omalla eikä toisten pihoilla, jos joka paikka on täynnä pissaa.

2019-06-21_08-50-04

Seisojat piti jättää sisälle siksi aikaa, kun ihmiset kahvittelivat terassilla, koska muuten heitä olisi saanut vahtia ihan koko ajan. Villan ja Sipin piha ei ole aidattu ja ympärillä on muita taloja sekä leikkipuisto, josta kuului ääniä. Sisälle jääminen ei seisojille sopinut, vaan he piipittivät oven takana ja tunkivat itsensä pihalle joka kerta, kun joku kulki ovesta. Sitten Urpo yllätettiin sohvalta, vaikka koirien sohvailu on Villan ja Sipin kotona kielletty ankarasti.

Kaiken tämän sikailun jälkeen Urpo ja Kärsä pääsivät pihalle seuraamaan krokettimatsia. Heidät piti kylläkin edellä mainitusta syystä kytkeä remmillä kiinni tolppaan. Kärsä oli hyvin kiinnostunut kroketista ja jaksoi alkuun höristää korviaan joka kerta kun joku löi palloa.

Sitten ihmiset siirtyivät hetkeksi nurkan taakse ihailemaan polku- ja moottoripyöriä. Siitä seisojille tuli taas niin kova hätä, että Urpo ilmestyi autotalliin remmi riekaleiksi purtuna. On epäselvää kuka sen puri poikki, sillä se ei välttämättä ollut Urpo itse. Kärsä on itse asiassa pääepäilty, koska hän on ennenkin purrut remmejä.

Rikkinäinen remmi oli viimeinen niitti, pian sen jälkeen lähdimme kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti