maanantai 10. kesäkuuta 2019

Hevosten luona

20190610_180349

Naapuri pyysi katsomaan hevostensa perään parin päivän ajan, joten tänä iltana kävimme aitauksessa tarkistamassa, että vesiastioissa on vettä. Olisi ehkä ollut järkevää ja kohteliasta kysyä etukäteen, että voiko koirat ottaa mukaan sinne, mutta eipä tullut kysyttyä. Omistajalla on itselläänkin koiria, joten hevoset lienevät tottuneet niihin, mutta tietysti Urpo ja Kärsä olivat uusia tuttavuuksia.

Ensin he saivat haistella ponia aidan takaa ja kun kaikki vaikuttivat rennoilta, menimme sähköaidan portista sisään. Koirat joutuivat olemaan remmissä jo pelkästään sähköaidan takia, mutta tietysti myös heppojen vuoksi.

20190610_180803

Pikainen käynti sujui hyvin, hevosilla oli vettä ämpäreissään ja koiria kiinnosti eniten hevosenkakka. Ainoastaan emäntä sai pari kohtausta, kun joku hevosista tuli liian lähelle koiria. Se on kai sellainen selkäytimeen juurtunut reaktio, koska aina kun joku vieras koira tulee lähelle tai jossain vilahtaa kissa, alkaa rähinä. Hevosia Urpo ja Kärsä tuntuivat kuitenkin kunnioittavan olemalla aivan hiljaa. Huomenna he saavat kuitenkin jäädä kotiin ja katsella ikkunasta, kun emäntä käy moikkaamassa heppoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti