lauantai 8. kesäkuuta 2019

Vieras Norjasta

2019-06-08_09-09-10

Meillä on tänä viikonloppuna vieras Norjasta, newfoundlandinkoira Jorma. Urpo ja Kärsä ovat "tavanneet" Jorman jo viime syksynä, kun tämä oli käymässä Inarissa. Nytkään koirat eivät ole saaneet tavata toisiaan nokikkain, koska Jorma on nimensä mukaisesti uros.

Pieni vahinko tosin tapahtui: ulko-ovi jäi epähuomiossa auki, jolloin Urpo ja Kärsä ryntäsivät pihalle, missä Jorma oli rötväämässä. Tilanteessa ei onneksi ehtinyt tapahtua pientä rähinää kummempaa. Jorma on onneksi aika lunki kaveri eikä uhittele kenellekään. Hänellä ei varmaan kokonsa puolesta ole tarvetta siihen, toisaalta hän ei ikänsä (vähän yli vuoden) puolesta ehkä uskalla.

2019-06-08_09-10-02

Onhan tämä vähän hankalaa, kun koiria täytyy pitää erillään koko ajan, mutta toisaalta täällä on hyvin tilaa. Jorma yöpyy isäntänsä kanssa pikkumökissä, joka on talomme vieressä. Päivällä Jorma on ollut varastossa, joka on tällä hetkellä viilein paikka koko tontilla. Koirat ulkoilevat erikseen, ja koska Jorma ei tule taloon sisälle ollenkaan, on sinänsä helppo pitää koirat poissa toistensa näkyviltä.

Jormalla on myös oma häkki mukanaan. Se on niin valtava, että Urpo ja Kärsä mahtuisivat molemmat siihen! Kun silmä vältti, Urpo kävi hakemassa sieltä Jorman luun ja kantoi sen takapihalle. Hän oli hyvin pettynyt, kun hän ei saanutkaan pitää sitä.

2019-06-08_09-08-56

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti