sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Ystävyys katkolla taas

Tänään oli taas sellainen päivä, että koirille tuli kauhea tappelu. Viime kerta taisi olla kesäkuussa, joten onhan siitä jo aikaa. Tällä kertaa riita syttyi kuistilla, kun olimme menossa sisälle. Yhtäkkiä koirat olivat ilmiriidassa eikä heitä pystynyt ensin edes samaan irti toisistaan. Luojan kiitos pikkuveli istui vielä rattaissa eikä joutunut tappelun keskelle!

2019-02-24_08-11-34

Ehkä tällä kertaa oli kyse liian ahtaasta tilasta, koska kuistilla oli koirien lisäksi sekä emäntä että lastenrattaat, jotka vievät yksistään puolet tilasta. Oli koirien ruoka-aika, mikä saattoi myös aiheuttaa jännitystä. Tai sitten narttujen hajut. Mikä lie, mutta tilanne oli yhtä inhottava kuin aina ennenkin. Emäntä sai osuman reiteen, joka on nyt hieman turvoksissa ja mustelmilla.

Viime kerrasta piti oppia se, ettei väliin saa mennä, vaan pitää heittää vettä koirien päälle, mutta sitä ei ollut saatavilla. Tähän aikaan vuodesta on hankalaa säilyttää vettä ulkona, koska se jäätyy. Sisältä taas ei voi lähteä hakemaan mitään suihkupulloa, koska koiria ei voi jättää taistelemaan keskenään.

Onneksi koiriin ei sentään tullut mitään reikiä. Ei olisi yhtään huvittanut lähteä mihinkään eläinlääkäripäivystykseen hakemaan antibiootteja. Kärsällä oli hieman verta huulessa ja Urpolla varpaiden välissä, mutta ei muualla.

Tappelun jälkeen koirat ovat saaneet olla omilla paikoillaan, ja he ovat pysyneet niillä todella hyvin. Mitään huomiota tai hellittelyä ei ole tänään enää saatavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti