lauantai 23. helmikuuta 2019

Päivä valkoisten kanssa

Tänään Villa ja Sipi ovat olleet meillä hoidossa. He tulivat aamupäivällä ja leiriytyivät välittömästi tuulikaappiin odottamaan isäntäväkeään takaisin.

2019-02-23_08-19-52

Urpon ja Kärsän isäntä on työreissussa, mutta onneksi mummu tuli emännän avuksi hoitamaan pikkuveljeä ja neljän koiran laumaa. Koirat pääsivät pareittain lenkille, tosin Villa ja Sipi eivät halunneet kävellä kovin pitkälle. Ehkä heitä pelotti, että heidän isäntäväkensä tulisi sillä aikaa hakemaan.

2019-02-23_08-20-28

Villan alati paheneva juoppous aiheutti hieman päänvaivaa, koska meillähän ei ole koirien vesikuppia lattialla pikkuveljen takia. Koirat ovat oppineet pyytämään vettä silloin kun heillä on jano, mutta Villa ja Sipi eivät tietenkään osaa tehdä niin, vaan etsivät vettä ympäri taloa vaeltaen. Lopulta juomakuppi laitettiin kodinhoitohuoneeseen, missä sen kaatuminen ei haittaa.

2019-02-23_08-20-06

Oli myös katsottava, ettei pikkuveli lähesty valkoisia liian innokkaasti, koska he eivät ole tottuneet päälle hyökkääviin taaperoihin ja ovat muutenkin herkempiä kuin seisojat. Onneksi taapero ymmärtää jo joitakin käskyjä ja kävi enimmäkseen vain "juttelemassa" vieraille pitäen näppinsä irti.

2019-02-23_08-20-16

Illalla kun mummu oli lähtenyt kotiin koko lauma pääsi lenkille yhdessä. Pikkuveli matkusti rintarepussa ja koirat remmin päässä. Mainittakoon, että iltalenkki oli hyvin lyhyt, postilaatikolle ja takaisin.

2 kommenttia:

 1. Kiitos hyvästä hoidosta! Toivottavasti näemme pian taas!
  Terveisin Villa ja Sipi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa uudestaan! Pojat ovat tänään olleet innoissaan hajuista pihalla.

   Poista